2010. június 27., vasárnap

Ismét egy klassz hétvége!


Jó kis hétvégénk volt, ismételten. Még csütörtökön megérkezett hozzánk Lidi mamám, akinek nagyon élveztem a társaságát, annál is inkább, mert a nap bármelyik percében szívesen vállalkozik a nem éppen kicsi súlyom cipelésére, már öt méterről csukott szemmel is észreveszi, ha görbül a szám és még azelőtt kivesz a járókából, mielőtt még elkezdenék panaszkodni.       :-))))) Higgyétek el, ilyen lelkes mama nincs minden családban, teljesen odavagyok érte! :-)))))

Szombaton megünnepeltük apukám 34.szülinapját, szűk családi körben. Drága Apukám! Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig erőben, egészségben! :-))))
Az Eszterházi tortából igaz, még nem kaptam, de Szabi "önfeláldozó" módon vállalta, hogy eltünteti a részemet, jövőre viszont már nem kell meghoznia ezt az áldozatot... :-DDDDD

Délután névnapra voltunk hivatalosak a barátainkhoz, egy jót buliztunk együtt, gyerek zsivajjal és sütivel egybekötött zsúr volt, a férfi-embereknek persze, némi sörrel fűszerezve. (De, meg is érdemelték, mert ők készítették a vacsorát. :-)))))

Szerény személyem ismét gazdagabb lett egy foggal, szám szerint kibújt a második, úgyhogy bővül a "gyűjtemény", lassan már rágni is tudok. :-))))))
Hangom ÓRIÁSI, anyukám biztos benne, hogy opera énekes leszek, de minimum vásári kikiáltó, mert hatalmas hangorgánummal dicsekedhetek. (A tesónak is volt hangja rendesen, de az enyémet még csak meg sem közelíti.) Szóval, lehetetlen engem nem észrevenni! :-))))) Reméljük, hogy a zenei hallásom is jó lesz, de a muzsikát már most is nagyon-nagyon szeretem. :-)))))) 
Mászni szélsebesen tudok, naná, hogy ki is használom az ebből adódó lehetőségeket! Sokat vagánykodom, gyakorlom, hogyan kell úgy álldogálni és táncolni, hogy csak egy kézzel kapaszkodom. Na, itt még akadnak kisebb elcsúszások, de sebaj, fejlődőképes vagyok! :-)))))

2 megjegyzés:

  1. JÓ kis bulirengetegben volt részed!! :-) Még szép, hogy élvezted. A kiabáláshoz csatlakoznék, mert azt hiszem együtt még jobb lenne. :-) Apukádat pedig isten éltesse sokáig.

    puszi: Zsófi és Dani, Brigi

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot Aoukádnak! Te pedig nagyon ügyi vagy. Próbálsz egy kézzel kapaszkodni, szélsebesen mászol és újabb fogacskát növesztettél :-)
    anna és Máté

    VálaszTörlés