2011. szeptember 5., hétfő

Bölcsis lettem!

Elkezdődött számomra is a nagybetűs élet, ma voltam először bölcsődében, egyelőre egy órahosszára. Két hétig tart ez az időszak és nagyon izgalmas, mert sok aranyos gyerkőccel találkozom nap, mint nap, egészen új időszak kezdődött el számomra.


Nagyon szimpatikus a gondozónéni, Tünde néninek hívják és egyből megtaláltuk a közös hangot. :-))))
Sok-sok játékot láttam, azt sem tudtam, hova nézzek, szerettem volna kipróbálni mindet. Holnap már több időm lesz rá, akkor már két órahosszát maradunk anyával. :-)))) Nagy kedvencem a rendőrautó lett, ahogy a tesómnak is az volt, anno a Vizafogó bölcsiben....

Anyukám visszamegy dolgozni hat órában. Szabolcska még marad az oviban ebben az évben, reggel nagy boldogan nyugtázta, hogy a kedvenc barátja, Zsoltika is marad még, úgyhogy lesz kivel játszani! :-))))
Remélem, én is mielőbb új barátokra lelek a Szivárvány Bölcsődében, és ez az év sok kellemes élményt rejt még számomra!

Babanaplómat ezzel a pár sorra zárom, köszönöm, hogy naplómon keresztül végigkövettétek cseperedésemet. :-)))))

Sok puszi minden kedves babanaplózós barátunknak! Hozzátok még be-be nézünk, ha időnk engedi. :-)))))) Nektek küldjük ezt a kedves dalt, sok szeretettel:
http://www.youtube.com/watch?v=c5AkBYrQbc8

4 megjegyzés:

  1. :( Nagyon sajnáljuk, hogy tovább már nem olvashatunk rólatok! Azért remélem nem szakad meg a kapcsolat és néha azért sikerül összefutnunk! Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket!!!!!
    Anna, Máté és Móni

    VálaszTörlés
  2. A kapcsolat semmiképpen nem fog megszakadni, az biztos! :-)))) puszi, Gergő baba, Szabi, Ibolya

    VálaszTörlés
  3. Hát most elszomorodtunk mert nem írtok naplót.:( Azért mi is bizakodunk, hogy a kapcsolat megmarad! Nagyon ügyesek vagytok! Szép bölcsis és ovis évet kívánunk, Anyának pedig sikeres munkakezdést! Sok-sok puszi!!!! Mónika

    VálaszTörlés
  4. Szép bölcsis éveket, Szabi pedig élvezze az utolsó ovisat, mert most már tudom, utána kezdődik csak az a nagybetűs. :-)
    Ibolya sok sikert a további munkádhoz!
    Azért remélem olykor-olykor hallunk Rólatok pl. egy post erejéig Szabi sulikezdéséről vagy ilyesmi. :-)
    Sok puszi,
    Eszter és a nagycsalád :-)

    VálaszTörlés