2010. augusztus 18., szerda

Öt foggal

Sziasztok! Amint látjátok, szívesen hűsölök ebben a nagy melegben a fürdőkádamban, egyszerűen imádok pancsizni. Már öt foggal büszkélkedhetek! Az ötödik úgy bújt ki, hogy észre sem vettük. :-))))) Kedvelt elfoglaltságom a fogmosás, egyszerűen muszáj, hogy megkapjam a fogkefét fogmosás után, hogy utána magam is gyakorolhassam a műveletet.

Bátyókám szombaton megkezdte kéthetes nyaralásást a nagyszülőknél. Szombatig lesz Sárbogárdon, azután egy hetet Mezőszilason is tölt. Sok jó program várja őt, majd biztosan elmeséli, ha hazajön. :-)))))
Tudjátok, azért be kell valljam, hogy hiányzik. Vasárnap elbúcsúztunk Szabitól, hazajöttünk, másnap az első dolgom az volt, hogy odasiettem a szobája elé, a kezemmel elkezdtem ütögetni az ajtaját és babanyelven hívogattam, hogy jöjjön ki, vagy nyissa ki az ajtót, mert jó lenne együtt játszani. :-DDDDD (Anya szerint, vicces és aranyos volt, de én nem találtam annyira viccesnek, hogy hiába zörgetek.)


Képzeljétek, ma délután vendégünk lesz, eljön a Tiszteles Úr, aki szeptemberben meg fog keresztelni a nagyvárad téri református templomban. Nagyon szeretem a vendégeket, úgyhogy örülök, hogy eljön hozzánk család látogatásra.
Szép napot Nektek is! :-))))))

4 megjegyzés:

  1. Gratulálunk a fogacskához! Hidd el hamar eltelik a 2 hét és Szabi mesél majd sokat ha hazajön. :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Ennyi fogacska :-) és észre sem vettétek ez nagyon jó! Nálunk is nyaralgat Máté, bár nem ilyen sk napot (csak 2x2 napot).
    Anna és Máté

    VálaszTörlés
  3. Gratula a fogacskákhoz!!! Szabi érezze jól magát, hamar elmegy az a két hét. :-)

    puszi: Zsófi, Dani és Brigi

    VálaszTörlés
  4. Gratulálunk az ötödik foghoz :).
    Szabinak biztos jó dolga lesz a nagyiknál, bár mi el nem tudnánk képzelni ennyi időt külön. Lackó már egy délelőtt után sírt a Marci után, Rékuci pedig egész nap a Marci által felvett beszélgetést hallgatta egész nap, míg a fiúk Kecskeméten a repülőkben gyönyörködtek :).

    Rjmlp

    VálaszTörlés